Over ons

Buro3o Locatie Boxtel (voorheen Praktijk voor psychologie Kim van Gestel) is een kleinschalige praktijk voor behandeling en psychologisch onderzoek bij kinderen en jongeren van 0 tot 24 jaar. We bieden zowel basis GGZ als specialistische GGZ.

We werken met verschillende doelgroepen: jongvolwassen, kinderen, jeugdigen en zwangere (jonge) ouders. Daarbij houden we oog voor alle betrokken partijen en proberen we met elkaar het gedrag of het probleem goed te snappen. Van daaruit werken we naar een oplossing, waarbij we graag de veerkracht van een  persoon en zijn omgeving opzoeken. We nodigen je uit om mee te denken over het probleem, de oplossing en de geboden hulp. Waar nodig werkt de praktijk samen met andere zorgprofessionals (scholen, CJG, fysiotherapeuten).

Er worden uiteenlopende hulpvragen gezien. Mocht u twijfelen of de praktijk iets voor jullie kan betekenen, bespreek dit met de verwijzer of neem even contact met ons op. In ons werk stellen wij uitsluitend een DSM classificatie wanneer dit iets toevoegt aan het proces of vanwege bepaalde financiering. Ons doel is vooral oog houden voor de veerkracht en oplossingen bij de persoon zelf.

Als team zijn we er van overtuigd dat de mens altijd zelf een juiste oplossing voor zijn probleem heeft, alleen dat daar soms wat hulp bij nodig is om dit te vinden. Het is een uitdaging voor ons om samen op zoek te gaan naar de best passende oplossing. Omdat goed aansluiten bij mensen van groot belang is voor een goede samenwerking, kijken we binnen de praktijk altijd samen naar wie welk probleem mee op kan pakken.

Medewerkers

Kim van Gestel: klinisch psycholoog/psychotherapeut/Schematherapeut / EMDR therapeut/ praktijkhouder (BIG registratie: 49066766825)

Judith Hoevenaars: Gezondheidszorgpsycholoog/ speltherapeut/ IMH-specialist i.o.

Rieke Beekwilder: Psycholoog/ Spelpsychotherapeut

Diede Maas: Psycholoog/ ACT therapeut

Kiki van Broekhoven: Psycholoog/ Cognitief gedragstherapeut / EMDR therapeut

Maud de Leeuw: Psycholoog (Tilburg University)

Linda Toonen: Psycholoog, Mindfulness trainer/Zelfcompassie

Psychiaters Buro3o: Oenone Mikes, Annelie van Thiel

Helma van Geel: Secretaresse