Zwanger/jonge ouders

Beter starten voor iedereen

Beter Starten biedt psychologische hulp aan toekomstige of jonge ouders met sombere gevoelens, onzekerheid of angsten. Wanneer (toekomstig) ouderschap gepaard gaat met deze gevoelens kan dit de band met het jonge kind in de weg staan. Een traumatische bevalling, trauma’s uit het verleden of verlies en rouw kunnen hier een rol in spelen.

Beter Starten is een samenwerking tussen BIG-geregistreerde psychologen met deskundigheid rondom zwangerschap en ouderschap. Beter Starten biedt specifieke traumabehandeling en interactiebegeleiding.

De Praktijk werkt samen met de landelijke organisatie 1np. De zorg wordt door ons geleverd, het administratieve stuk wordt vanuit 1np geregeld. Een verwijzing van de huisarts is nodig voor vergoede zorg. Let op: je eigen risico wordt eerst aangesproken, verdere behandeling wordt vanuit de basisverzekering vergoed.

Via onderstaande knop kom je op de site om je direct aan te melden. Wij krijgen bericht van je aanmelding en leggen contact om af te stemmen of en op welke termijn we iets voor je kunnen betekenen.